Espoon kaupungin koronarajoitteet liikuntaryhmille

8.1.2021

Liikuntaryhmien koronarajoitteet jatkuvat

Koronarajoitteet ja Espoon senioriliikunta

 

Terveyttä ja liikunnallista vuotta 2021 kaikille! Tiedoksi koronatilanteen vaikutus kevään senioriliikuntaryhmien käynnistämiseen!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi  5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien koronarajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Jatkamisella torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan tarvittaessa edelleen tämän uuden määräajan jälkeen.

Näin ollen myös kaikki Espoon kaupungin kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät sisä- ja ulkotiloissa on edelleen keskeytetty ja liikuntatilat esim. uimahallit ja kuntosalit suljettu.
Espoon kaupungin sivulta www.espoo.fi/omatoimiliikunta löytyy maksuttomia virtuaalipalveluita, liikuntavinkkejä ja linkit taas LIVE jumppiin senioreille, jotka toteutetaan yhteistyössä Fressi TV:n ja Vantaan kaupungin kanssa. Sivulle on tulossa myös linkki Espoon kaupungin youtubekanavan LIVE-jumppiin, joiden ohjauksista vastaa Espoon liikuntapalvelut.


FRESSI TV esim. 11.1. alkaen
ma ja ke klo 13.00-13.30 LIVE-tuolijumppa / ohjaus Espoon liikuntapalvelut
ma ja ke klo 13.35-14.05 LIVE-kehonhuolto ja tasapaino / Espoon liikuntapalvelut

Vantaan kaupungin virtuaalijumpat 11.1. alkaen / ohjaus Vantaan kaupungin liikunnan palvelualue

Lisäksi senioreita kannustetaan nyt edelleen omatoimiseen ulkoiluun koronaturvallisuus ja muuttuvat keliolosuhteet huomioiden. Nyt kenkien liukuesteet käyttöön!

Yhteistyöterveisin Esa

Esa Yletyinen
liikuntasuunnittelija

+358 50 540 6329

esa.yletyinen@espoo.fi

 

Espoon kaupunki

Liikuntapalvelut

Karaportti 1
PL 34

02070 ESPOON KAUPUNKI