Espoon kaupunki

Tällä sivulla on Espoon kaupungin tarjoamia palveluita

Liikuntaystäviä tarjolla oppilaitosyhteistyössä

 

Tiedoksi liikunta-avustajaa kaipaaville!

Marraskuussa liikuntapalvelut jatkaa Laurean Ammattikorkeakoulun kanssa Liikuttava ystävä yhteistyötä torstaisin Matinkylän uimahallilla 3.11. alkaen. Fysioterapeuttiopiskelijat toimivat henkilökohtaisina liikunta-avustajina ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille aikuisille, jotka tarvitsevat avustamista ja tukea liikkumiseen. Opiskelijat toimivat asiakkaiden kanssa pareittain lehtori Laura Kaarnan ohjauksessa ja suorittavat samalla fysioterapia-opintokurssin Asiakkaan kohtaaminen.

Toiminta-aika on torstaisin 3.11.-24.11.2022 klo 13.00-14.00 Matinkylän uimahalli, Tynnyritie 6 (yhteensä x 4 kokoontumista)

Asiakkaita avustetaan toiveitten mukaan terapia-altaan ja kuntosalin käytössä. Avustajan käyttö on maksutonta ja toiminta sopii esim. liikuntarajoitteisille, muistisairaille ja  henkilöille jotka ovat epävarmoja selviytymisestään uimahallissa tai kuntosalilla. Kuntosalilla toiminta pyörii klo 13-13.55 erityisryhmien avoimen kuntosalivuoron yhteydessä. Asiakkaat maksavat normaalisti uimahallimaksun tai käyttävät 68+ sporttiranneketta. Osallistujien ei tarvitse olla Matinkylästä, vaan opiskelijat ottavat asiakkaat vastaan uimahallin parkkipaikalla ja huolehtivat osallistujat toiminnan jälkeen taas kyyteihin.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 29.8. alkaen liikuntaneuvontapuhelimeen ma-pe klo 12.00-13.00 p. 09 8166 0800 tai sähköpostilla esa.yletyinen@espoo.fi
Kaikkiin osallistujiin/ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä etukäteen.

Syksyn toimintaan otetaan nyt 10 asiakasta uimahallille.