Matkat ja retket

Teatterimatka Saloon

Teatteri PRO VINSSI esittää musikaalinTohtori Zivago

Sunnuntaina 03.11.2019 alkaen klo 15.00.

Liput 33 €/hlö (+ kuljetus,jka määräytyy osanottajamäärän mukaan).Lähtöaikataulu tarkentuu vielä, mutta ajoittunee noin klo 12 tienoille. Erillistä ruokailuvarausta ei ole, mutta tarkoitus on poiketa menomatkalla johonkin ruokailemaan. Tällöin jokainen maksaa itse ruokansa.

Ilmoittautumiset Auli Saranpäälle p.050 527 9339 tai Tuomo Sievinen p040 42 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com

Operetti Viktoria ja hänen husaarinsa

 

Espoon Tapiolasali lauantaina 26.10.2019 klo 14. Liput 36 €.

Ilmoittautumiset Riitta Parviaiselle p. 050 410 4056 tai sähköpostilla  ridge.parvi@gmail.com

PDF-tiedostoOperetti Victoria.pdf (457 kB)
Victoria ja hänen husaarinsa

Virkistyspäivä perjantaina 27.09.2019

Tämän syksyn virkistyspäivää vietetään 27.9. ja paikkana tällä kertaa Kiljavanranta. Alustava ohjelma oheisessa tiedostossa. Osanottomaksu on 25€, jonka lisäksi tulee kuljetusmaksu ja sen suuruus riippuu osanottajien määrästä (asettunee noin 20 € paikkeille). Ilmoittautumiset viimeistään 10.9. Tuomolle p. 040 742 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com. Ilmoittautua voi myös yhteis kokouksessa maanantaina 9.9. Soukan Elä ja Asu-seniorikeskuksessa.

Matkakertomus

Viileän, mutta aurinkoisen syyssään vallitessa suunnattiin Jommin bussin keula tällä kertaa Kiljavan suuntaan tavoitteena Kiljavanranta. Mukana 16 henkeä ja Kauklahdesta poikettiin ottamaan mukaan vielä 10 henkeä. Hyvissä ajoin saavuttiin perille, jossa osallistujille jaettiin päivän ohjelma, joka oli varsin monipuolinen alkaen tervetulo- ja infokokoontumisella liikuntasalissa. Ohjelmassa muun muassa Kari Ormon luento valmennustietoudesta, kilpailuina joukkuemölkyn piirinmestaruuskilpailu sekä tikanheiton piirinmestaruuskilpailu. Ohjelmassa myös sauvakävelyä ja tutustumista erilaisiin erätaitoihin ja -historiaan eräopasoppilaiden toimesta, sekä vesijumppaa, kanoottimelontaa vain muutamia mainitakseni.

Ulkoliikunta antoi hyvän ruokahalun ja ruoka olikin erittäin maukasta varsinkin yli puolen tunnin jonottamisen jälkeen (yli 600:n ruokailijan määrä ei ole helppo ajoittaa), vaikka osanottajille jaetuissa ohjelmalapuissa oli merkityt ruokailuajat, niin eivät ne silti ihan pitäneet paikkaansa.

Klo 15 kokoonnuttiin jälleen liikuntasaliin palkintojen jakoon ja arpajaisiin, joissa 16 hengen ryhmäämme osui kaksi voittoa. Sokerina pojalla oli Marja-Liisa Sillanpään palkitseminen naisten sarjan tikkamestaruudella ja komealla pokaalilla. Tulos olisi riittänyt voittoon myös miesten sarjassakin, sillä miesten taso oli sen verran heikompi, että voittaja olisi naisten sarjassa sijoittunut vasta kolmanneksi.

PDF-tiedostoVirkistyspv.pdf (188 kB)
Virkistyspäivän alustava ohjelma