Matkat 2019 kevät

Pöhkömatka 28.3.2019

Kevään 2019 pöhkömatka torstaina 28.3.2019.

Matkan hinta 33 €/hlö.

Matkalle lähtö noin 10 - 10.30 (tarkentuu myöhemmin) ja paluu noin 15-16.

Ilmoittautumiset Tuomolle p. 040 742 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com

Tällä kertaa lyhyempi matka, joka alkoi matkaajien keräilyllä klo 10.00 ja jatkui suuntautuen kehä kolmosta itään aurinkoisen kevätsään vallitessa. Tuttu kuljettaja Jommi oli pöhkömatkan juonessa mukana ja ajeli varsin mutkaista reittiä väliin palaten jopa takaisin päin, kunnes lopulta päädyttiin kohteeseen eli Fazerilaan. Siellä saimme noin tunnin pituisen esityksen Fazerin synnystä ja kehityksestä vuosien saatossa. Tietysti myös tuotteita sai maistella mielin määrin. Esityksen jälkeen lounas ja vielä ostosmahdollisuus tehtaan myymälässä. Noin 2,5:n tunnin jälkeen paluumatkalle, mukana tietysti ostokset ja Fazerin lahjakassit, joissa erilaisia herkkuja. Kotimatka sujui rattoisasti rupatellen ja kotimaisemissa oltiin n. 15.30.

Teatterimatka Keravalle

 

Keski-Uudenmaan Teatteri KUT esittää sunnuntaina 24.3.2019 klo 15 musikaalin Viimeiset viisi vuotta. Lipun hinta 15 € ja matkan hinta määräytyy osanottajamäärän mukaan, mutta asettunee 10 - 20 € tietämille.

Ilmoittautumiset Auli Saranpäälle p.050 527 9339.

Lähtö teatteriin noin klo 12.30 alkaen aurinkoisessa kevät säässä, mukana 31 innokasta ja hienoa esitystä odottavaa matkalaista. Teatterille saavuttiin hyvissä ajoin ja paikan päällä ostettiin ennakkoon tilatut liput ja varattiin taukotarjoilut. Esitys oli varsin ammattitaitoisesti tehty ja kaikin puolin onnistunut. Toki oli myös jokunen tyytymätönkin, mutta valtaosa piti esityksestä. Paluumatkalle lähdettiin klo 17 aikoihin ja takaisin kotona oltiin noin klo 18.

PDF-tiedostoRYHMÄT Viimeiset viisi vuotta 2019.pdf (799 kB)
Keravan teatterimatkan tarjous

Tuettu loma Rajaniemessä 6.-11.5.2019

 

Hyvinvointilomat ry ja Espoonlahden Eläkkeensaajat ry järjestävät yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella tuetun Luustoloma -teemaisen loman Rajaniemen Lomakeskuksessa 6.-11.5.2019. Tuetun loman omavastuuosuus on 90 €/hlö, jonka Hyvinvointilomat laskuttaa lomalle hyväksytyiltä. Loman hakeminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Loman hakuaika on 8.10.2018-5.2.2019. Hyvinvointilomat toivoo hakulomakkeen täyttöä sähköisesti ja lomakkeeseen pääsee tästä linkistä.

Hakemusta täyttäessänne muistakaa laittaa mahdollisimman hyvät perustelut, miksi juuri te tarvitsette lomatukea.

Tarkemmat tiedot loman sisällöstä löytyvät oheisesta tiedosto-osiosta

Matkakertomus

 

Kauniin, mutta hieman kolean kevätsään koittaessa 6.5.Jommin bussin nokka suuntautui jälleen kerran kohti Rajaniemen lomakeskusta. Matka sujui rattoisasti rupatellen ja ensimmäinen pysähdyspaikka oli Riihimäen ABC –asema, jossa juotiin aamukahvit ja toimitettiin muut tarpeelliset toimet.

Rajaniemeen saavuttiin hyvissä ajoin ennen tervetulokahvitusta ja vielä ehdittiin käydä keskustassa suorittamassa muutamia tärkeitä ostoksia.Rajaniemen lomakeskuksessa sitten viikko sujui todella nopeasti Airi Nymanin ohjaamilla sauvakävelyretkillä ja voimistelutunneilla. Viihtyvyyteen vaikutti myös Rajaniemen henkilökunnan ystävällisyys ja tunnetusti mainio ruokakulttuuri, joka ei jättänyt ketään nälkäiseksi.

Aivan liian pian koitti jälleen lauantaiaamu, jolloin alkoi kotimatka ja vaikka lomajakso oli todella hauska, niin kaikilla tuntui olevan jo kiire päästä taas kotiin. Kotimatka alkoikin noin 9.30 tienoissa ja sujui mainiosti, kun vielä poikettiin Kangasalan automuseossa tauolla.

PDF-tiedostoVarausvahvistus.pdf (966 kB)
Tuetun lomanjärjestäminen Hyvinvointilomien kanssa