Matkat 2019

Pöhkömatka 28.3.2019

Kevään 2019 pöhkömatka torstaina 28.3.2019.

Matkan hinta 33 €/hlö.

Matkalle lähtö noin 10 - 10.30 (tarkentuu myöhemmin) ja paluu noin 15-16.

Ilmoittautumiset Tuomolle p. 040 742 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com

Tällä kertaa lyhyempi matka, joka alkoi matkaajien keräilyllä klo 10.00 ja jatkui suuntautuen kehä kolmosta itään aurinkoisen kevätsään vallitessa. Tuttu kuljettaja Jommi oli pöhkömatkan juonessa mukana ja ajeli varsin mutkaista reittiä väliin palaten jopa takaisin päin, kunnes lopulta päädyttiin kohteeseen eli Fazerilaan. Siellä saimme noin tunnin pituisen esityksen Fazerin synnystä ja kehityksestä vuosien saatossa. Tietysti myös tuotteita sai maistella mielin määrin. Esityksen jälkeen lounas ja vielä ostosmahdollisuus tehtaan myymälässä. Noin 2,5:n tunnin jälkeen paluumatkalle, mukana tietysti ostokset ja Fazerin lahjakassit, joissa erilaisia herkkuja. Kotimatka sujui rattoisasti rupatellen ja kotimaisemissa oltiin n. 15.30.

Teatterimatka Keravalle

 

Keski-Uudenmaan Teatteri KUT esittää sunnuntaina 24.3.2019 klo 15 musikaalin Viimeiset viisi vuotta. Lipun hinta 15 € ja matkan hinta määräytyy osanottajamäärän mukaan, mutta asettunee 10 - 20 € tietämille.

Ilmoittautumiset Auli Saranpäälle p.050 527 9339.

Lähtö teatteriin noin klo 12.30 alkaen aurinkoisessa kevät säässä, mukana 31 innokasta ja hienoa esitystä odottavaa matkalaista. Teatterille saavuttiin hyvissä ajoin ja paikan päällä ostettiin ennakkoon tilatut liput ja varattiin taukotarjoilut. Esitys oli varsin ammattitaitoisesti tehty ja kaikin puolin onnistunut. Toki oli myös jokunen tyytymätönkin, mutta valtaosa piti esityksestä. Paluumatkalle lähdettiin klo 17 aikoihin ja takaisin kotona oltiin noin klo 18.

PDF-tiedostoRYHMÄT Viimeiset viisi vuotta 2019.pdf (799 kB)
Keravan teatterimatkan tarjous

Tuettu loma Rajaniemessä 6.-11.5.2019

 

Hyvinvointilomat ry ja Espoonlahden Eläkkeensaajat ry järjestävät yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriön veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella tuetun Luustoloma -teemaisen loman Rajaniemen Lomakeskuksessa 6.-11.5.2019. Tuetun loman omavastuuosuus on 90 €/hlö, jonka Hyvinvointilomat laskuttaa lomalle hyväksytyiltä. Loman hakeminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Loman hakuaika on 8.10.2018-5.2.2019. Hyvinvointilomat toivoo hakulomakkeen täyttöä sähköisesti.

Hakemusta täyttäessänne muistakaa laittaa mahdollisimman hyvät perustelut, miksi juuri te tarvitsette lomatukea.

Tarkemmat tiedot loman sisällöstä löytyvät oheisesta tiedosto-osiosta

Matkakertomus

 

Kauniin, mutta hieman kolean kevätsään koittaessa 6.5.Jommin bussin nokka suuntautui jälleen kerran kohti Rajaniemen lomakeskusta. Matka sujui rattoisasti rupatellen ja ensimmäinen pysähdyspaikka oli Riihimäen ABC –asema, jossa juotiin aamukahvit ja toimitettiin muut tarpeelliset toimet.

Rajaniemeen saavuttiin hyvissä ajoin ennen tervetulokahvitusta ja vielä ehdittiin käydä keskustassa suorittamassa muutamia tärkeitä ostoksia.Rajaniemen lomakeskuksessa sitten viikko sujui todella nopeasti Airi Nymanin ohjaamilla sauvakävelyretkillä ja voimistelutunneilla. Viihtyvyyteen vaikutti myös Rajaniemen henkilökunnan ystävällisyys ja tunnetusti mainio ruokakulttuuri, joka ei jättänyt ketään nälkäiseksi.

Aivan liian pian koitti jälleen lauantaiaamu, jolloin alkoi kotimatka ja vaikka lomajakso oli todella hauska, niin kaikilla tuntui olevan jo kiire päästä taas kotiin. Kotimatka alkoikin noin 9.30 tienoissa ja sujui mainiosti, kun vielä poikettiin Kangasalan automuseossa tauolla.

PDF-tiedostoVarausvahvistus.pdf (966 kB)
Tuetun lomanjärjestäminen Hyvinvointilomien kanssa

Kesämatka Tallinnaan laulujuhlille

 

Matkan tapahtuma-aika 5.-6.7.2019. Yöpyminen laivalla, päivä Tallinnassa ja illalla kotiin.

Matkan hinta 49€/hlö jaetussa kahden hengen hytissä menomatkalla, paluu kansipaikoin. Lisäksi hintaan tulee bussikuljetus ja bussin ja kuljettajan yliviennit (bussi koko ajan mukana). Lisähinnalla menomatkan buffet illallinen 34 €, meriaamiainen 12 € ja paluumatkan buffet 26 €. Yhden hengen hytin lisämaksu 25 €.

Tarkempi erittely oheisessa tarjouksessa.

Ilmoittautumiset Tuomolle puh. 040 742 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerrottava lisähinnalliset ruokailut, puhelin n:o, katuosoite ja syntymäaika (pvm.kk.v.)

Matkakertomus

 

Iloisella mielellä varustettu 17 hengen porukka koottiin Jommin bussiin, jolla mentiin ensin Länsisatamaan. Siellä vaihdettiin kulkuneuvoksi Silja Europa, johon myös bussi lastattiin. Rauhallisen ja rattoisan merimatkan jälkeen saavuttiin Tallinnan satamaan, jossa yö vietettiin laivassa. Aamulla siirryttiin taas bussiin ja lähdettiin tutustumaan Tallinnan nähtävyyksiin. Kohteeksi valittiin Telliskiv, jossa tutustuttiin paikalliseen yritystoimintaan, jonka jälkeen suunnistettiin kohti Vapaudenaukiota, jolta Laulujuhlille marssivat ryhmät lähtivät klo 13. Aivan aukiolle asti ei tietenkään bussilla päässyt, vaan loppumatka noin kilometri piti kulkea jalan. Klo 13 kulkueet lähtivät liikkeelle ja kulkueiden määrää kuvaa hyvin se, että viimeiset lähtivät liikkeelle klo 18 aikoihin. Eri ryhmien asut ja tyylit vaihtelivat, mutta merkille pantavaa oli, että kaikilla oli iloinen meininki ja ryhmät lauloivat ja soittivat omia laulujaan kulkiessaan. Sitä kyllä kannatti ihailla. Välillä käytiin nauttimassa vähän välipalaa ja sitten taas seuraamaan kulkuetta. Hyvissä ajoin kokoonnuttiin kohtauspaikalle tekemään ”pakolliset” tuliaisostokset, jonka jälkeen vuorossa oli siirtyminen jälleen satamaan odottamaan Mega Starin lähtöä kohti Helsinkiä. Paluumatka sujuikin joutuisasti ja Länsisatamassa oltiin aikataulun mukaisesti klo 21.30 ja siitä noin tunti eteenpäin, niin oltiinkin jo kotona. 

PDF-tiedosto190705 Espoonlahden Eläkkeensaajat.pdf (77 kB)
Tarjous Tallinnan laulujuhlamatkasta

Virkistyspäivä perjantaina 27.09.2019

Tämän syksyn virkistyspäivää vietetään 27.9. ja paikkana tällä kertaa Kiljavanranta. Alustava ohjelma oheisessa tiedostossa. Osanottomaksu on 25€, jonka lisäksi tulee kuljetusmaksu ja sen suuruus riippuu osanottajien määrästä (asettunee noin 20 € paikkeille). Ilmoittautumiset viimeistään 10.9. Tuomolle p. 040 742 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com. Ilmoittautua voi myös yhteis kokouksessa maanantaina 9.9. Soukan Elä ja Asu-seniorikeskuksessa.

Matkakertomus

Viileän, mutta aurinkoisen syyssään vallitessa suunnattiin Jommin bussin keula tällä kertaa Kiljavan suuntaan tavoitteena Kiljavanranta. Mukana 16 henkeä ja Kauklahdesta poikettiin ottamaan mukaan vielä 10 henkeä. Hyvissä ajoin saavuttiin perille, jossa osallistujille jaettiin päivän ohjelma, joka oli varsin monipuolinen alkaen tervetulo- ja infokokoontumisella liikuntasalissa. Ohjelmassa muun muassa Kari Ormon luento valmennustietoudesta, kilpailuina joukkuemölkyn piirinmestaruuskilpailu sekä tikanheiton piirinmestaruuskilpailu. Ohjelmassa myös sauvakävelyä ja tutustumista erilaisiin erätaitoihin ja -historiaan eräopasoppilaiden toimesta, sekä vesijumppaa, kanoottimelontaa vain muutamia mainitakseni.

Ulkoliikunta antoi hyvän ruokahalun ja ruoka olikin erittäin maukasta varsinkin yli puolen tunnin jonottamisen jälkeen (yli 600:n ruokailijan määrä ei ole helppo ajoittaa), vaikka osanottajille jaetuissa ohjelmalapuissa oli merkityt ruokailuajat, niin eivät ne silti ihan pitäneet paikkaansa.

Klo 15 kokoonnuttiin jälleen liikuntasaliin palkintojen jakoon ja arpajaisiin, joissa 16 hengen ryhmäämme osui kaksi voittoa. Sokerina pojalla oli Marja-Liisa Sillanpään palkitseminen naisten sarjan tikkamestaruudella ja komealla pokaalilla. Tulos olisi riittänyt voittoon myös miesten sarjassakin, sillä miesten taso oli sen verran heikompi, että voittaja olisi naisten sarjassa sijoittunut vasta kolmanneksi.

PDF-tiedostoVirkistyspv.pdf (188 kB)
Virkistyspäivän alustava ohjelma

Operetti Viktoria ja hänen husaarinsa

 

Espoon Tapiolasali lauantaina 26.10.2019 klo 14. Liput 36 €.

Ilmoittautumiset Riitta Parviaiselle p. 050 410 4056 tai sähköpostilla  ridge.parvi@gmail.com

PDF-tiedostoOperetti Victoria.pdf (457 kB)
Victoria ja hänen husaarinsa

Teatterimatka Saloon

Teatteri PRO VINSSI esittää musikaalinTohtori Zivago

Sunnuntaina 03.11.2019 alkaen klo 15.00.

Liput 33 €/hlö (+ kuljetus,joka määräytyy osanottajamäärän mukaan).Lähtöaikataulu tarkentuu vielä, mutta ajoittunee noin klo 12 tienoille. Erillistä ruokailuvarausta ei ole, mutta tarkoitus on poiketa menomatkalla johonkin ruokailemaan. Tällöin jokainen maksaa itse ruokansa.

Ilmoittautumiset Auli Saranpäälle p.050 527 9339 tai Tuomo Sievinen p040 42 6073 tai sähköpostilla tuomo.sievinen@gmail.com