Matkat 2021

Puhelinlangat laulaa

 

Musiikkinäytelmä Taaborinvuoren kesäteatterissa su 29.8.2021 klo 15. Vihdoin parin koronavuoden jälkeen päästiin jälleen reissuun. Matka alkoi Soukasta n. klo 13.10 Jommin tutulla kyydillä ja 18 hengen voimin aurinkoisessa, mutta jo hieman syksyisessä säässä. Perille Taaborinvuorelle saavuimme hyvissä ajoin klo 14.20 ja saman tien meidät ohjattiin sitten meille varatuille paikoille, sekä kerrottiin väliaikatarjoilusta ja muusta toininnasta, jota koronarajoitukset aiheuttivat.

Itse esitys oli hienosti toteutettu, kun ottaa huomioon, että Quattro-orkesterin lisäksi varsinaisia esiintyjiä oli vain neljä, mutta rooleja huomattavasti enemmän. Kaikki sujui kuitenkin hienosti ja esiintyjät olivat aivan upeita laulajia (mitäpä voisi tangokuninaallisilta muuta odottaakaan).

Näytelmä kesti väliaikoineen n.2,5 tuntia kotiin päästiin lähtemään n. 17.40 aikoihin. Kotimatka sujui ihan yhtä hienosti kuin menomatkakin ja kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä tapahtumaan.

Piknik-kokous / 6-tunnin risteily ilman maissa käyntiä M/S Viking XPRS

 

Jouluristeily perjantaina 17.12. seuraavasti:

Lähtö klo 14.15, paluu Helsinkiin klo 20.00

Hinta/henkilö: 38 euroa

Hintaan sisältyy:

- piknik-risteily Helsinki-Tallinna-Helsinki

- kokoustila koko risteilyn ajaksi kl. 14.00 – 20.00 sis kahvi/tee/hedelmät

- Herkullinen JouluBuffet ruokajuomineen klo 17.15

 

Risteilyllä mukana kahdeksan jäsentä. Erinomaisen sään suosimana risteily oli erittäin mukava, ruoka oli hyvää ja mukanaolijat olivat tyytyväisiä.